Add Wipes

Add Wipes zijn hygiënische doekjes die gebruikt kunnen worden op de werkvloer om allerlei hardnekkige vlekken weg te boenen.

Productverduidelijking voor Add Wipes

Wanneer kun je Add Wipes gebruiken, en hoe zet je de DIY kit in elkaar? Dat waren de vragen die de klanten van Add Wipes telkens weer hadden.

In de animatie was het belangrijk om de context en de werkwijze van het product te belichten, en dat hebben we gedaan binnen 1,5 minuut.

Hoor zelf wat de klant zegt over de samenwerking!

“Wij hebben zelf helemaal geen ervaring met animatievideo. Voor ons was het best lastig om in te schatten hoe zoiets zou gaan gebeuren. Eigenlijk was het contact snel gelegd, we hebben kort uitgelegd wat ons product doet en hoe we dat graag verwoord willen hebben in een video. Nadat we twee gesprekken hadden gevoegd, hadden we heel snel een voorbeeld video die direct aansloot bij onze behoeften. Daar waren we eigenlijk goed door verrast. 

We wilden graag een Engelstalige en Nederlandstalige versie. We konden zelfs kiezen uit een UK of Amerikaanse versie. De taal die erin gebruikt werd en hoe het benoemd werd, was echt native speaker. Het klonk heel goed en sloot goed aan bij ons verhaal. Onze klanten en relaties die tot nu toe de film gezien hebben, vonden het erg verhelderend. Het geeft echt een goed beeld hoe ons product ingezet kan worden.”