Ontmoet het team!

Strictly Animation Studio is een animatie studio opgezet door Fleur de Koning. Fleur begon in 2020 full-time met het animatie bedrijf Strictly Design. Maar al snel kreeg ze door dat ze niet met 1 bedrijf kon blijven focussen op zowel het MKB als ZZP’ers. Beide doelgroepen hebben een hele andere aanpak nodig. Strictly Animation Studio is een studio dat staat voor ‘groots dromen’. Geen project is te gek, wij houden van verhalen vertellen. Wij focussen op het maken van de mooiste projecten voor het MKB. Als animator doe ik dat samen met een mooi team van illustrators en een copywriter.

Alle expertises die ik niet heb besteed ik uit aan diegene die wonderen verrichten. Het proces van een animatie is namelijk erg divers, en er komen verschillende expertises bij kijken.

Het animatieproces

Het script

Voor het ontwikkelen van het script zit de creatieve regisseur samen met de copywriter

Het storyboard

Bij elke animatie komen illustraties kijken. Hier vraag ik verschillende geweldige illustrators voor die elk een eigen stijl hebben.

Voice-over

Elke (uitleg)animatie heeft een passende voice-over nodig. Er zijn meerdere gave opties, en samen kiezen we een stemacteur die het beste bij jou past.

De animatie

De animator gaat aan de slag met het tot leven laten komen van het script, de voice-over en de illustraties. De video komt nu echt samen! In mijn team heb ik 2D en 3D animators.

Muziek en sound-effects

Om de animatie helemaal af te ronden, wordt er muziek en sound-effects toegevoegd in de allerlaatste edit.

Vaste teamleden

Onze Copywriter Margo

Een echt videoscript talent. Met een grote voorliefde voor taal schrijft zij de mooiste verhalen. Ze zorgt er niet alleen voor dat de voice-overs lekker lopen, maar ze zorgt er ook voor dat alles wat in de tekst moet staan - er in staat! De kern van jouw bedrijf komt 100% zeker terug in de video's. Ook al duurt de video 30 seconden.

Onze Illustrators

De talenten achter de look en feel van de video's! Elk project heeft weer een andere stijl nodig. Daarom zoek ik samen met jou de illustrator die het beste bij jou past. In mijn netwerk beschik ik over geweldig illustratie talent!

Onze Animator Fleur

Fleur is natuurlijk de hoofd animator, maar ook de conceptuele denker achter alle projecten! Of, hoe ze het graag zelf noemt: creatief regisseur. Daarnaast is zij jouw contactpersoon en produceert ze de video.